Skip to main content

Starters

Als starter ga je voor het eerst beginnen met je eigen bedrijf. Meestal betekent dit dat je veel dingen voor de eerste keer gaat doen. Voorheen was je werknemer en hoefde je over veel dingen niet na te denken. Die waren er 'gewoon'. Dingen als een logo, huisstijl, een website, een werkplek of bedrijfspand, hulpmiddelen om je werk te kunnen doen.

Een starter heeft meestal niets. Helemaal niets. Vragen als 'hoe ga ik mijn boekhouding doen?', 'hoe ga ik klanten benaderen?', huisvesting, verzekeringen, juridische zaken, financiering, komen dan op je pad. En in elke situatie zijn de antwoorden anders.

Misschien kun je wel wat hulp gebruiken. Wij kunnen je helpen bij de vragen 'hoe kom ik aan klanten?', 'moet ik iets met een website, en wat dan?'. Wij kijken naar het totaalplaatje; wat is jouw visie, wat is mogelijk. En wij staan naast jou bij het ondernemen en helpen je in de kennisgebieden waar wij sterk in zijn.

Weet je wat? Bel, mail of gebruik het formulier. Maak eens contact, of maak meteen een afspraak als je dat wil.

Wij helpen jou graag verder!


Wij werken voor klanten in het hele land. Dat kan gemakkelijk, want ons werk is online en de meeste communicatie verloopt via internet. Ons kantoor zit in Zutphen. Dus als je (in de buurt van) Zutphen zit, is de communicatie die dan nog fysiek zou moeten zijn helemaal gemakkelijk. Lees website maken in Zutphen.