Skip to main content

Als SEO het meest belangrijk is

Wij bouwen al jaren maatwerk websites voor onze klanten. Een aantal daarvan zijn verregaand geoptimaliseerd voor de Google SERP (SERP = de resultatenpagina van een zoekopdracht). De resultaten daarvan zijn zeer goed. Op vrijwel elke relevante zoekwoord (combinatie) staan ze in de top 10 (de eerste pagina), en meestal zelfs op de eerste plaats.

Dit resultaat wordt wordt niet zomaar bereikt. Er zijn zeer waarschijnlijk ook andere websites die om de beste plaatsen concurreren. Om toch goed te scoren moet de site precies de juiste techniek ondersteunen, en de content moet nauwkeurig afgestemd worden. En Google moet 'herkennen' dat juist uw pagina's het meest interessant zijn (en deze dus bovenaan zetten).

Daarbij gaan wij niet alleen voor het 'gevonden worden'. De site moet ook precies die content hebben die de bezoeker beweegt iets te doen. Als de website gevonden wordt maar niet leidt tot actie, dan staat u nog steeds met lege handen.

Je hebt niets aan een superstrakke designwebsite die niet gevonden wordt. Je hebt ook niets aan een website die wel gevonden wordt maar de bezoeker niet 'triggerd'. Het is een nauwkeurig samenspel van techniek, content en marketing. Alleen die combinatie zorgt voor echt effectieve websites.

Wij doen dit al jaren met succes voor meerdere klanten en websites.

Bent u nieuwschierig geworden en wilt u meer weten? Dat kan, bel 088 - 00 88 000 of stuur een e-mail naar info@realister.nl en maak kennis met Realister.

Onze SEO resultaten zijn duurzaam en wij blijven ruim binnen de Google richtlijnen, dus geen korte 'hit-and-run' resultaten.