Een nieuwe website

Uw nieuwe website op basis van een helder stappenplan. Stap voor stap bepalen hoe de website eruit moet gaan zien, wat de nieuwe site moet kunnen en welke verwachtingen u van de website heeft.

Realister ontwikkelt samen met u een website die aansluit bij uw ideeën en verwachtingen, zelfs wanneer u het nu nog lastig vindt om die onder woorden te brengen. Wij realiseren maatwerk websites. Alles is mogelijk.

Van een digitaal visitekaartje tot een website met een geïntegreerde professionele webwinkel: REALISTER maakt ’t. Van één of enkele pagina’s tot duizenden producten met omschrijvingen in diverse talen: wij gaan de uitdaging aan en overtreffen niet zelden de verwachtingen van onze klanten.

Uw klanten zoeken informatie op internet. Informatie over uw bedrijf of de producten die u levert. Misschien zelfs wel iets over u, uw reputatie of referenties. U heeft geen invloed op hun zoekgedrag. Wel op wat ze vinden. REALISTER ontwikkelt websites met een uitstekende vindbaarheid, zodat u bepaalt wat klanten vinden als ze zoeken naar u, uw producten of diensten.

REALISTER realiseert maatwerk websites, op basis van uw specifieke wensen. En op basis van de beschikbare capaciteiten en materialen binnen uw eigen organisatie. Plaats zelf de content of lever die aan ons aan. Beheer de inhoud van de website of besteed het volledige proces aan ons uit. We stemmen de werkwijze af op wat u zelf wilt en kunt doen, zodat we altijd een scherpe maatwerkofferte voor uw website kunnen maken.

Een goede website kan niet zonder marketing. De website op zich is een marketingkanaal, bijvoorbeeld door middel van goede vindbaarheid (SEO) en het creëren van een goed gevoel over uw bedrijf, producten of diensten.

Een goede website wordt 'begrepen' door de zoekmachines, bevat de content die bezoekers verwachten en draagt met het ontwerp en de vormgeving bij aan hoe u zich wilt presenteren. Iedere pagina en iedere punt of komma draagt bij aan de ervaring van uw bezoeker en bredere doelgroep. De juiste marketing voor de website zorgt ervoor dat de doelgroep zich graag met uw bedrijf associeert en onbewuste motivatie opbouwt om de aankoop van uw producten of diensten te verantwoorden.

REALISTER raakt de juiste snaar, voor positieve effecten voor onze klanten op korte en lange termijn. De website is een belangrijke investering in uw (online) marketing voor nu en in de toekomst.

Zoekmachines en bezoekers herkennen goed onderhouden websites. Verse content overtuigt en scoort beter in de zoekresultaten, want wat zou u zelf doen als u verouderde informatie tegenkomt? Bovendien draagt goed onderhoud bij aan de optimale veiligheid van uw website en bieden updates van plugins niet zelden nieuwe innovatieve mogelijkheden.

REALISTER onderhoudt uw website. U kunt rekenen op up-to-date techniek, content afgestemd op de nieuwste (zoekmachine) ontwikkelingen en een match met uw bezoekers. Een website is nooit af, het kan wat ons betreft altijd beter.