Snel en eenvoudig een nieuwe website

Uw nieuwe website op basis van een helder stappenplan. Stap voor stap bepalen hoe de website eruit moet gaan zien, wat de nieuwe site moet kunnen en welke verwachtingen u van de website heeft.

Realister ontwikkelt samen met u een maatwerk website die aansluit bij uw ideeën en verwachtingen, zelfs wanneer u het nu nog lastig vindt om die onder woorden te brengen.

Dé MKB specialist / begeleiding van idee tot oplevering / super-simpel contentbeheer / maatwerk voor de 'perfect fit' / hosting / SEO & SEA / alles in één keer geregeld

Van een digitaal visitekaartje tot een website met een geïntegreerde professionele webwinkel: REALISTER maakt ’t. Van één of enkele pagina’s tot duizenden producten met omschrijvingen in diverse talen: wij gaan de uitdaging aan en laten zien hoe eenvoudig het kan zijn.

Uw klanten zoeken informatie op internet. Informatie over uw bedrijf of de producten die u levert. Misschien zelfs wel iets over u, uw reputatie of referenties. U heeft geen invloed op hun zoekgedrag. Wel op wat ze vinden. REALISTER ontwikkelt websites met een uitstekende vindbaarheid, zodat u bepaalt wat klanten vinden als ze zoeken naar u, uw producten of diensten.

REALISTER realiseert maatwerk websites, op basis van uw specifieke wensen. En op basis van de beschikbare capaciteiten en materialen binnen uw eigen organisatie. Plaats zelf de content of lever die aan ons aan. Beheer de inhoud van de website of besteed het volledige proces aan ons uit. We stemmen de werkwijze af op wat u zelf wilt en kunt doen, zodat we altijd een scherpe maatwerkofferte voor uw website kunnen maken.

Een goede website kan niet zonder marketing. De website op zich is een marketingkanaal, bijvoorbeeld door middel van goede vindbaarheid (SEO) en het creëren van een goed gevoel over uw bedrijf, producten of diensten.

Een goede website wordt 'begrepen' door de zoekmachines, bevat de content die bezoekers verwachten en draagt met het ontwerp en de vormgeving bij aan hoe u zich wilt presenteren. Iedere pagina en iedere punt of komma draagt bij aan de ervaring van uw bezoeker en bredere doelgroep. De juiste marketing voor de website zorgt ervoor dat de doelgroep zich graag met uw bedrijf associeert en onbewuste motivatie opbouwt om de aankoop van uw producten of diensten te verantwoorden.

REALISTER raakt de juiste snaar, voor positieve effecten voor onze klanten op korte en lange termijn. De website is een belangrijke investering in uw (online) marketing voor nu en in de toekomst.

Zoekmachines en bezoekers herkennen goed onderhouden websites. Verse content overtuigt en scoort beter in de zoekresultaten, want wat zou u zelf doen als u verouderde informatie tegenkomt? Bovendien draagt goed onderhoud bij aan de optimale veiligheid van uw website en bieden updates van plugins niet zelden nieuwe innovatieve mogelijkheden.

REALISTER onderhoudt uw website. U kunt rekenen op up-to-date techniek, content afgestemd op de nieuwste (zoekmachine) ontwikkelingen en een match met uw bezoekers. Een website is nooit af, het kan wat ons betreft altijd beter.

Geen zorgen over technische zaken, daar zorgen wij voor.

  • Het beste CMS: Drupal! Lees meer over wie Drupal gebruiken.
  • Alles werkt op alle apparaten. Volledig responsive. Eén website voor smartphones, tablets, laptops en PC's.
  • SSL certificaat op alle hosting.
  • Zeer eenvoudig beheer (met uitleg bij de oplevering, als is dat niet eens echt nodig).
  • SUPER -super -super SNELLE laadtijden. Belangrijk voor het gevonden worden, fijn voor de bezoekers.
  • Zeer ver doorgevoerde SEO, alle zoekmachines weten u te vinden!

Vragen? Bel gerust 088 - 00 88 000

 

 

 
Rechtsanwältin advocaat
Tibo Veen Website
Bakker Hydraulic Elst website Realister
LC ICT website
ECS vught - Website
website containers.nl Vernooy