Onno van den Brink - realister

Onno van den Brink - Eigenaar

"De persoonlijke en betrokken aanpak van Marcel is zeer goed bevallen en heeft geresulteerd in een praktische website voor onze Nederlandse en Internationale cliënten."

Angela van Poecke - Realister

Angela van Poecke - Directie

"Onze site was toe aan vernieuwing, Realister heeft vervolgens onze ideeën en wensen vertaald naar een site die onze verwachtingen overtreft en die wij eenvoudig van nieuwe informatie kunnen voorzien."

Monique Vernooy - realister

Monique Vernooy - Directeur

"Realister werkt nauw samen met onze verkoop. Ook kijken ze actief naar de markt en komen zelf met suggesties voor aanpassingen. Onze website is voor ons een echt verlengstuk van onze verkoop geworden!

Jeannette van Vught - Realister

Jeannette van Vught - Marketing

"Wij waren al een tijdje bezig om een nieuwe website op te zetten, wat best lastig bleek. Realister heeft dat project voor ons opgepakt en stap voor stap een website gemaakt die precies bij ons past"

Leon van Zuilekom - Realister

Leon van Zuilekom - Directeur

"toen ik een paar jaar geleden begon had ik snel een goede website nodig. Ik had niet veel tijd om me daarmee bezig te houden. Realister heeft toen een website gemaakt die goed bij mij past."

REALISTER. Voor topsites die indruk maken.

Websites creëren een indruk: een beeld van uw bedrijf. Dat beeld bepaalt mede het gevoel op basis waarvan de doelgroep beslissingen neemt. Beslissingen over met wie in zee te gaan of over welk product de voorkeur krijgt. Mensen volgen hun gevoel. Het moet goed voelen. Een goede website versterkt dat gevoel.

Een website is dus belangrijk. Het doet ertoe hoe deze ervaren wordt. Het is een belangrijk deel van uw communicatie.

REALISTER realiseert maatwerk websites die goed voelen. Geïnteresseerd in hoe we dat voor u kunnen doen?
Bel met nummer 088 - 00 88 000 of stuur een e-mail naar info@realister.nl. Dan praten we verder over uw specifieke situatie.

Welke indruk wilt u achterlaten bij de bezoeker van ùw website?