Als SEO het meest belangrijk is

Wij bouwen al jaren maatwerk websites voor onze klanten. Een aantal daarvan zijn verregaand geoptimaliseerd voor de Google SERP (SERP = de resultatenpagina van een zoekopdracht). De resultaten daarvan zijn zeer goed. Op vrijwel elke relevante zoekwoord (combinatie) staan ze in de top 10 (de eerste pagina), en meestal zelfs op de eerste plaats.

Dit resultaat is niet zomaar bereikt. De site moet precies de juiste techniek ondersteunen, en de content moet nauwkeurig afgestemd worden. En Google moet 'zien' dat juist uw pagina's het meest interessant zijn.

Daarbij gaan wij niet alleen voor het 'gevonden worden'. De site moet ook precies die content hebben die de bezoeker beweegt iets te doen.

Je hebt niets aan een superstrakke design website die niet gevonden wordt. Je hebt ook niets aan en website die wel gevonden wordt maar niet 'triggerd'. Het is een nauwkeurig samenspel van techniek, content en markering. Alleen die combinatie zorgt voor echt effectieve websites.

Wij doen dit al jaren met succes voor meerdere klanten en websites.

Bent u nieuwschierig geworden en wilt u meer weten? Dat kan, bel 088 - 00 88 000 of stuur een e-mail naar info@realister.nl en maak kennis met Realister.

Onze SEO resultaten zijn duurzaam en wij blijven ruim binnen de Google richtlijnen, dus geen korte 'hit-and-run' SEO.

Tibo Veen Website
Website addink tweewielers
Bakker Hydraulic Elst website Realister
LC ICT website
ECS vught - Website
website containers.nl Vernooy