Starters

Als starter ga je voor het eerst beginnen met je eigen bedrijf. Meestal betekend dit dat je veel dingen de eerste keer gaat doen. Voorheen was je werknemer en dan hoef je over heel veel dingen niet na te denken. Die zijn er 'gewoon'. Dingen als een logo, huisstijl, een website, een werkplek of bedrijfspand, hulpmiddelen om je werkt te kunnen doen.

Een starter heeft meestal niets. Helemaal niets. Vragen als 'hoe ga ik mijn boekhouding doen?', 'hoe ga ik klanten benaderen', huisvesting, verzekeringen, juridische zaken, financiering, .. komen dan op je pad. En in elke situatie zijn de antwoorden weer anders.

Misschien kun je wel wat hulp gebruiken. Wij kunnen je helpen bij de vragen 'hoe kom ik aan klanten?', 'moet ik iets met een website, en wat dan?'. Wij kijken naar het totaalplaatje; wat is jouw visie, wat is mogelijk. En wij staan naast bij bij het ondernemen en helpen je in de kennisgebeiden waar wij sterk in zijn.

Weet je wat? Bel, mail of gebruik het formulier. Maak eens contact, of meteen een afspraak als je dat wil.

Wij helpen jouw graag verder!


Wij werken voor klanten in het hele land. Dat kan gemakkelijk, want ons werk is online en de meeste communicatie verloopt ook online. Ons kantoor zit in Zutphen. Dus als je (in de buurt van) Zutphen zit is de communicatie die dan nog fysiek zou moeten zijn helemaal gemakkelijk. Lees website maken in Zutphen .

 

 

 

Rechtsanwältin advocaat
Tibo Veen Website
Bakker Hydraulic Elst website Realister
LC ICT website
ECS vught - Website
website containers.nl Vernooy